1. Pradžia
  2. /
  3. Paslaugos ir produktai
  4. /
  5. „Axioma servisas“ – ilgalaikis „Grundfos“ siurblių aptarnavimo partneris Lietuvoje

„Axioma servisas“ – ilgalaikis „Grundfos“ siurblių aptarnavimo partneris Lietuvoje

„Axioma serviso“ specialistai džiaugiasi ilgalaike partneryste su pasauliniu įrangos gamintoju „Grundfos“ – jau šešerius metus įmonė yra autorizuotas jo serviso partneris Lietuvoje. Prieš trejus metus įmonei buvo suteiktas ir „auksinio“ partnerio statusas.

Sukamųjų įrengimų skyriaus komanda nuo pat 2018-ųjų atlieka „Grundfos“ produktų remonto ir aptarnavimo darbus. Jie apima garantinį ir pogarantinį remontą, ašių centravimą ir paleidimą, vibropatikrą, sistemų diagnostiką bei hidraulinės dalies padengimą apsauginiu sluoksniu.

„Daugiausiai tokių paslaugų atliekame išcentriniams siurbliams, veikiantiems biokuro katilinėse ar miesto elektrinėse“,- pasakoja Remonto grupės vadovas Povilas Valiūnas.

Atliekami visi aptarnavimo darbai

Sukamųjų įrengimų skyrius „Grundfos“ gaminius montuoja, paleidžia, apžiūri sistemą, sutikrina gamintojo reikalavimus, reguliuoja darbo parametrus bei remontuoja, t.y. keičia susidėvėjusius komponentus, tokius kaip guoliai, sandarikliai ir kt.

„Dažnai važiuojame į objektą paleisti tokius įrenginius, kaip priešgaisrinės siurblių ar slėgio kėlimo stotelės. Jeigu reikia atlikti pogarantinius remontus – paslaugas teikiame ir siurbliams, ir maišyklėms“,- apie aptarnaujamų gaminių spektrą pasakoja P. Valiūnas.

Dažniausi gedimai dėl netinkamos įrenginių priežiūros

Klientai dėl avarinių ar periodinių „Grundfos“ siurblių remonto paslaugų kreipiasi dažnai. Gedimai įvyksta dėl standartinių dylančių dalių, kurios nekeičiamos laiku. Guolius, sandariklius ir kt. komponentus reikėtų keisti kas kelis metus, o esant sudėtingesnėms darbo sąlygoms – ir dažniau.

„Tokias paslaugas teikiame dėl netinkamai atliktų techninės priežiūros darbų. Norint gedimų išvengti reikėtų periodiškai atlikti įrengimų vibrodiagnostiką, kurios metu yra patikrinama vidinių komponentų būklė. Tai vienas iš pagrindinių būdų išvengti netikėtų „Grundfos“ produktų gedimų“,- pataria Sukamųjų įrengimų remonto grupės vadovas P. Valiūnas.

Apie „Grundfos“

„Grundfos“ yra pasaulinis siurblių ir vandens technologijų lyderis, siūlantis efektyvius sprendimus vandens tiekimui, drenažui ir pramonei. Kompanija yra žinoma dėl inovatyvių, aplinkai draugiškų technologijų, kurios padeda mažinti energijos suvartojimą ir tausoti gamtinius išteklius.

Sukamųjų įrengimų, tarp jų ir „Grundfos“ produktų, remonto dirbtuves rasite:

  • Kaune

Perspektyvos g. 18, LT-52119

Tel. +370 689 00373

El. p. service@axs.eu

  • Klaipėdoje

Artojo g. 5, LT-92105

Tel. +370 464 01825

El. p. service@axs.eu