1. Pradžia
  2. /
  3. Nuolatinė priežiūra
  4. /
  5. Nuotolinio duomenų nuskaitymo paslauga bus teikiama ir bendrovei „Kauno vandenys“

Nuotolinio duomenų nuskaitymo paslauga bus teikiama ir bendrovei „Kauno vandenys“

„Axioma serviso“ teikiama nuotolinio duomenų nuskaitymo paslauga naudojasi vis daugiau Lietuvos pramonės ir infrastruktūros įmonių. Balandžio mėnesį buvo pasirašyta dar viena ilgalaikė sutartis – viena didžiausių Lietuvos vandentvarkos įmonių UAB „Kauno vandenys“ įpareigojo „Axioma serviso“ komandą dvejus metus rūpintis nuotolinio nuskaitymo sistemos veikimu bei rinkti, perduoti ir atvaizduoti šalto vandens apskaitos prietaisų rodmenis.

Nuskaitymo sistemų skyrius anksčiau išvardintas paslaugas teiks beveik 2 000 daugiabučių namų ir komercinių pastatų Kauno mieste bei rajone.

„Vykdysime ne tik nuotolinį duomenų nuskaitymą iš skaitiklių, bet ir visos sistemos priežiūrą, t.y. užtikrinsime sklandų jos veikimą. Esant poreikiui mūsų komanda šalins gedimus, keis susidėvėjusius komponentus, taip pat prižiūrės ir nuolat seks visos sistemos būklę“, – sako Nuskaitymo sistemų skyriaus vadovas Audrius Adamonis.

„Axioma serviso“ specialistai prižiūrės techninės įrangos ir informacinės sistemos veikimą, o jiems sutrikus atliks remonto darbus, pvz. impulsinio adapterio, duomenų koncentratoriaus, ličio elementų keitimą bei konfigūravimą ir kt.

Su bendrove sudaryto kontrakto vertė siekia beveik 190 tūkst. eurų.

„Kauno vandenys“ yra didžiausia vidurio Lietuvos vandentvarkos bendrovė, kuri tiekia geriamąjį vandenį bei tvarko nuotekas daugiau nei 200 tūkst. klientų Kauno miesto ir rajono savivaldybėse. Įmonė tiekia aukščiausios kokybės standartus atitinkantį vandenį bei nuotekas valo laikantis visų aplinkosaugos reikalavimų.