Rugpjūčio pabaigoje „Axioma servisas“ biokuro katilinės kuro padavimo sistemos hidraulikos priežiūros darbus pradeda naftos skalūnų energijos bendrovėje „Eesti Energia AS“ Estijoje. 11-ajame įmonės „Baltijos“ elektrinės bloke „Axioma servisas“ Estijos padalinio komanda atliks 12 periodinių hidraulinės sistemos patikrų ir užtikrins 24 val. reakciją neplanuotiems gedimams šalinti. Sutarties trukmė – 12 mėnesių.

„Mūsų bendrovė hidraulikos įrangos priežiūros ir remonto paslaugas gali pasiūlyti ir Estijos užsakovams – tai tikrai džiugina. Aukšta mūsų hidraulikos specialistų kompetencija, patirtis energetikos sektoriuje, tiksliai įvertinami darbai, galimybė dirbti 24/7 – tai tik kelios mūsų komandos stiprybės, vertinamos užsakovų, – sako „Axioma servisas“ Estijos serviso skyriaus vadovas Vygantas Čeporis. – Tikime, kad tiek „Eesti Energia AS“, tiek kitiems užsakovams galėsime būti naudingi teikdami ir daugiau serviso paslaugų.“

Hidraulinės sistemos yra vienos svarbiausių pramonės įrenginių sudėtinių dalių, o tinkamas jų eksploatavimas užtikrina sklandų ir nepertraukiamą įrengimų darbą. „Axioma servisas“ hidraulinių sistemų priežiūros specialistai įvertina pramonės ir energetikos įrenginių hidraulinių sistemų ir atskirų jos dalių būklę, diagnozuoja ir šalina gedimus, teikia šių sistemų priežiūros paslaugas. Įmonės specialistai taip pat projektuoja hidraulines sistemas, rūpinasi hidraulinių cilindrų ir stočių gamyba, tiekia sandariklius ir kitas reikalingas atsargines dalis.

„Axioma servisas“ padaliniai veikia Lietuvoje ir Estijoje, paslaugos taip pat teikiamos Latvijoje. Šiuo metu bendrovėje dirba daugiau kaip 350 kvalifikuotų įvairių sričių serviso specialistų. „Axioma servisas“ Estijos padalinys veikia nuo 2018 metų sausio, jame dirba 32 specialistai.

„Eesti Energia AS“ yra didžiausia pasaulyje naftos skalūnų energijos bendrovė, veikianti nuo 1939 metų. Bendrovė veikia Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Lenkijoje, Suomijoje, Jordanijoje ir Jutoje, JAV. Estijoje įmonė veikia vardu „Eesti Energia“, o tarptautinėje rinkoje žinoma kaip „Enefit“. Įmonės veikla: elektros ir skalūnų alyvos gamyba, elektros energijos pardavimas ir platinimas.